Ekstern marketingchef

Det kan være svært at have overblikket og lægge den rigtige strategi for din marketingindsats og/eller -afdeling i tæt sammenspil med især salgsafdelingen. Derfor tilbyder vi at være din virksomheds eksterne marketingchef, hvor vi definerer strategien og sørger for, at der bliver sat de rigtige skibe i søen, så I får større synlighed, mere trafik på jeres website og flere leads.

Mange års erfaring med B2B marketing og leadgenering

I vil få en ekstern marketingchef med over 8 års erfaring med B2B marketing og leadgenerering fra både bureauverdenen og flere virksomheder. En marketingchef, som ved, hvor vigtigt stakeholder management er og på den måde kan sørge for, at alle i organisationen bliver hørt.

Lige efter jeres behov

Den eksterne marketingchef vil sidde fysisk på jeres lokation et aftalt antal dage om måneden – det afhænger af jeres behov.

Vores erfaring er, at det er essentielt at være fysisk tilstede i jeres virksomhed for at kunne skabe den sammenhæng mellem marketing og resten af organisationen, som skal til, for at I får den maksimale værdi ud af at have en ekstern marketingchef siddende.

En hands-on ekstern marketingchef

Udover at definere strategien sørger vi også for, at der kommer relevant indhold på websitet, på de sociale medier, og at I forbedrer jeres synlighed på Google. I får en ekstern marketingchef, som har erfaring med at arbejde hands-on med de forskellige kanaler, hvilket sikrer en stærkere synlighed for jeres virksomhed.

Med en ekstern marketingchef får du en erfaren marketingprofil ind, som kommer til at kende virksomheden ligesom dine andre medarbejdere, men uden at du skal bekymre dig om sygefravær, opsigelser og ferie/fridage.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at have en ekstern marketingchef tilknyttet jeres virksomhed nogle faste dage hver måned, som ikke er påvirket af “sådan plejer vi at gøre”, men kommer med friske øjne, har fingeren på pulsen og hurtigt kan spotte, hvor guldet ligger gemt.

Interesseret i at høre mere? Udfyld formularen, så vi ringer dig op indenfor 24 timer